A mi csapatunk, a Térfoglaló13 -ban is. Egy remek és egyedülálló programot hoz…

A mi csapatunk, a Térfoglaló13 -ban is. ‍♀️ ‍♂️ Egy remek és egyedülálló programot hoztünk össze számotokra – a BabaSprint Babakocsis Futóversenyt!
Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, csatlakozz hozzánk október 21-én, 13 órától a Kubala parknál! Miért olyan különleges ez a verseny? Mert itt a szülő és a gyermek együtt mozog, és garantáltan jó móka vár mindenkit! A „BabaSprint” gyorsasági verseny során a résztvevő anyukák egy kijelölt pályán futva vagy tologatva mérhetik össze gyorsaságukat babakocsival, mindezt jó társaságban. Legyél te is részese ennek a szórakoztató eseménynek, és hozd magaddal kisbabádat is! Várunk benneteket sok-sok nevetéssel és mozgással október 21-én a Kubala parknál. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, ahol sok-sok babakocsit futó embert és jókedvet találsz! #kvp
#Mozgás
#Október21
#BabaSprint
#Szórakozás
#Térfoglaló13
#katvedpolgaror
#PatakPartiPiknik
#BabakocsisFutás
#CsaládiProgram

Babakocsis futóverseny, avagy BabaSprint
Október 21-én 13 órától a Kubala parknál ebben is részt vehetsz!
A szülő a gyermekkel való együttmozgása egy nagyon szórakoztató eleme a Patak Parti Pikniknek.
A „BabaSprint” gyorsasági versenyen a résztvevő anyukák egy kijelölt pályán futva vagy tologatva mérhetik össze gyorsaságukat babakocsival. A projekt a Budapest 150 emlékév részeként, a Fővárosi Önkormányzat és a XIII. Kerületi Önkormányzat támogatásával valósul meg.
#pcu #budapest150 #ittjóélni #PatakPartiPiknik #Térfoglaló13

Forrás